fbpx

Verdien geld met een thuisbatterij

Een thuisbatterij is een voordelige investering in uw woning. Verdien geld met een thuisbatterij door energie op te slaan en op een later tijdstip te gebruiken. Dit kan energie zijn die u hebt opgewekt door middel van uw zonnepanelen. Met een dynamisch prijscontract zou u goedkoop energie van het net kunnen inkopen. Of het kan energie zijn die het net heeft verkocht vanwege hun overschot. Hoe u de energie ook hebt verkregen, u kan het bewaren voor wanneer u het nodig hebt, namelijk in de donkere avonden, wanneer de zon is ondergegaan en de energieprijzen stijgen met de vraag.

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij is een manier om energie op te slaan in uw huis, zodat u deze kunt gebruiken wanneer u het nodig hebt. U kan een thuisbatterij installeren als onderdeel van een zonnepanelensysteem, zodat uw zonnepanelen tijdens de zonnige uren schone, duurzame energie kunnen opwekken en uw thuisbatterij deze kan opslaan tot u hem ‘s avonds gebruikt. De thuisbatterij slaat energie op en zet de energie van gelijkstroom gelijkstroom, zoals geproduceerd door de zonnepanelen, om in wisselstroom AC, het type elektriciteit dat in een huis wordt gebruikt. Een thuisbatterij hoeft niet alleen gebruikt te worden met zonnepanelen. Dit is echter een zeer effectieve opstelling. Het kan worden gekocht als een op zichzelf staande investering om u te helpen uw energiebehoeften te beheren, zodat u energie kunt kopen wanneer de prijs laag is en deze kunt opslaan totdat u deze nodig heeft.

Hoe duurzaam is een thuisbatterij?

De ontwikkeling van de thuisbatterij heeft een revolutie teweeggebracht in zonne-energie en de energiezekerheid van huishoudens. Thuisbatterijen hebben het mogelijk gemaakt om de energie van zonnepanelen op te slaan en hebben individuen in staat gesteld meer zelfvoorzienend te zijn en minder afhankelijk van het net. Dit is alleen mogelijk door de dalende kosten en de stijgende levensduur van een thuisbatterij. Duracell Energy thuisbatterijen worden allemaal geleverd met een garantie van 10 jaar, dus u kan erop vertrouwen dat uw thuisbatterij minstens 10 jaar meegaat. Dit geeft u een decennium van schoon, duurzaam leven voordat uw batterij moet worden vervangen. Aangezien de terugverdientijd voor de gemiddelde installatie rond de 6 jaar ligt, en zeker altijd in enkele cijfers, zal uw thuisbatterij snel zijn weg hebben betaald en u geld hebben bespaard voordat deze moet worden vervangen. Een thuisbatterij is het cruciale onderdeel van uw energiesysteem in huis, waardoor u meer kunt besparen, schonere energie kunt gebruiken en minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.

Hoeveel kost een thuisbatterij?

Wilt u een thuisbatterij, dan is de kostprijs zeker een overweging. Het kiezen van de goedkoopste thuisbatterij is echter niet per se de meest financieel slimme zet. Kleinere thuisbatterijen zullen betaalbaarder zijn, maar minder energie opslaan, waardoor de prijs per kWh duurder wordt. Naarmate thuisbatterijen groter worden, daalt de prijs per kWh, waardoor ze kosteneffectiever worden. Het kiezen van de juiste batterijgrootte voor uw huis is ook financieel verstandiger. U heeft een thuisbatterij nodig die compatibel is met de hoeveelheid energie die u opwekt met uw zonnepanelen en gebruikt in uw huishouden. Idealiter slaat uw thuisbatterij voldoende energie op om uw huis ‘s avonds en ‘s nachts van stroom te voorzien, zodat u zonnepanelen de volgende dag kunnen regenereren. Als alternatief kunt u goedkopere dagtarieven gebruiken met een standalone thuisbatterij. De standaard woning heeft een batterij nodig met een capaciteit van ongeveer 10kWh; thuisbatterijen kosten ongeveer 690 euro per kWh voor een batterij van 6 tot 10 kWh. De prijzen verschillen per merk en model.

Financiële voordelen bij de aankoop van een thuisbatterij

Een thuisbatterij is een uitstekende investering. Als u al zonnepanelen heeft, kunt u de energie die uw zonnepanelen overdag produceren, opslaan tot u ze ‘s avonds moet gebruiken. Dit bespaart u geld, omdat u tijdens piekkosten in de avond geen energie van het net hoeft af te nemen. Als u een standalone thuisbatterij gebruikt en een dynamisch contract heeft, kunt u uw energie kopen wanneer de prijs laag is en deze vervolgens gebruiken wanneer u deze nodig heeft, wat hoogstwaarschijnlijk zal zijn wanneer de prijs hoog is tijdens de piekvraag. Een thuisbatterij geeft u veel meer controle over de financiën van uw energieverbruik.

Wat levert een thuisbatterij op?

Thuisbatterijen worden gemeten in capaciteit. Een batterij van 10 kWh zou u ongeveer 10 uur energie moeten geven. Houd er rekening mee dat dit gebaseerd is op het gemiddelde huishouden. Als u een zeer energieverslindend huishouden hebt met meerdere apparaten en een hoge energiebehoefte, dan gaat 10kWh minder lang mee, net als bij een energiezuinig huishouden. U kunt echter uw energieverbruik thuis berekenen en berekenen welk formaat thuisbatterij bij uw huishouden past.

Hoe kun u geld verdienen met een thuisbatterij?

Als u het geluk hebt om te profiteren van de negatieve energieprijs, kan u geld verdienen. Dit is wanneer het net een enorm overschot aan energie heeft, en ze zullen u betalen om de energie weg te nemen. Sommige mensen kopen ook energie van het net wanneer de prijs laag is en verkopen het terug aan het net wanneer het hoog is, en het een grote vraag naar energie ervaart. Door op deze manier op de energiemarkten te spelen, kunt u ook geld verdienen. U kunt investeren in meerdere thuisbatterijen, zodat u zowel uw energieverbruik thuis kunt beheren als geld kunt verdienen door de stijging en daling van de energieprijzen te volgen.

Van plan om een thuisbatterij aan te schaffen?

Als u van plan bent om een thuisbatterij aan te schaffen, zoek dan niet verder. Duracell Energy thuisbatterijen zijn ontworpen en ontwikkeld om u een uitstekende investering te bieden die vele jaren meegaat. Vul vandaag nog ons  online offerteformulier in  en geniet van een groenere toekomst.